Facebook page

 

 

 

Next on Hrtlnd11. évad

Megjelenés: 2017. ősz

CBC - Canada 7:00 pm

 

 

Previously on Hrtlnd

 

'Greater Expectations'

S10E18

Teljes epizód feliratosan: ITT!

 

 

Last few episode


 

 

Who is She?Amber Marshall 1988. június 2-án született Londonban, Ontárió államban, mely Kanada középső részén található. Kiskora óta lovak között nevelkedett és már nagyon korán lovagolni is tudott. Emellett a másik dolog, amit szintén legalább annyira szeret, mint a lovakat, az a színészet. Feltűnt számos sorozatban (pl: Doc), de az igazi és áttörő sikert a Heartland hozta meg számára, mely a kanadai Albertában játszódik. Amy Fleming szerepében egy olyan lányt testesít meg, aki elhunyt édesanyja tehetségét örökölve segít a problémás lovakon, emellett pedig nagyon érzelmes és bátor egyéniség. Shawn Turnerrel kötött házassága után pedig a sorozathoz hasonlóan egy albertai farmon élik életüket rengeteg állattal körülvéve. 

 

 

 

Appearances

 

The 95th Royal Agricultural Winter Fair 

2017. november 3-12.
Toronto, Canada

 

 

 

Chat

 
About my page

 

Szerkesztő: Eszti

Téma: Amber Marshall

Indulás: 2014. 12. 24.

Design by: Eszti

Segítségért köszönet: LindaDesign

Tárhely: SoSugary

Elérhetőség: e-mail

 

Figyelem! 

Az oldal nem áll kapcsolatban Amber Marshall-lal, sem családjával. Ez egy rajongói oldal, melynek célja, hogy tájékoztassa látogatóit Amber életéről friss információkkal, képekkel és videókkal. Az oldalon feltűntetett tartalmak többsége saját írás, fordítás és gyűjtés, ezért azok másolása, lopása és sajátként közzé tétele szigorúan Tilos!

© 2014-2016

 

 

Changes

   

  

    

  

  

  

  

Szabad helyek: 23/2

Jelentkezz a chatben!

 

 

 

CSS Codes

Home

2017.07.12. 12:00, Eszti

A Heartland 11. évadának forgatása már a 3. blokknál jár, ami azt jelenti, hogy éppen az 5. és a 6. epizód felvételeit rögzíti a két rendező, Pierre Tremblay és Ken Filewych.Az 5. részt Ken, a 6-at pedig Pierre rendezi, akik felváltva dolgoznak. Lássuk, mi minden történt a 10 napos szünet után a 8. és a 9. napon:

Július 10. - 8. nap

8:00-kor kezdték a hétfői napot, amin 6 jelenetet forgattak le Pierre Tremblay vezetésével a 6. epizódból. A 10 napos kihagyás alatt napos és meleg idő volt, aznap viszont gyenge eső hűsítette a levegőt, ami a forgatás szempontjából nem jelentett problémát, hiszen bent, a stúdiban dolgoztak. Minden jelenet a konyhában lett rögzítve, ahol már számos fontos megbeszélés zajlott az évadok során. Míg a stáb és a színészek ebédeltek, kaptunk néhány képet a konyhai díszletről, amiket a galériában megnézhettek. Érdekes, hogy mivel mozgatható díszletről van szó, szét lehet szedni például a konyhabútort is, hogy több hely maradjon a kamerának. A 3. blokk tehát a feléhez ért, így jövő héten már a 4. blokk forgatása veszi majd kezdetét.

Július 11. - 9. nap

Ismét 8:00-kor vette kezdetét a forgatás, így kedden 4 jelenetet rögzítettek az 5. részből, és 2-őt a 6. epizódból, ráadásul mindegyiket bent. A konyhai jelenetekkel kezdték, de két jelenet után átköltöztek a nappaliba, mielőtt Katie szobájában és a pajtában is forgattak volna. Az 5. rész 4 jelenete az epizód végéhez kapcsolódik, így nem árulhattak el nekünk semmilyen tartalmi információt, de azt igen, hogy 10 szereplő is feltűnik bennük. Közel 4000 napja vette kezdetét a Heartland forgatása az 1. évaddal, és nem volt még rá példa, hogy egy kecske jelent meg a stúdióban. Ez viszont többé már nem igaz, ugyanis egy pajtás jelenetben fogjuk látni Floppyt szerepelni. 2-kor volt az ebédszünet, ami alatt mindenki átolvasta a 7. epizód, vagyis az "Our Sons and Daughters" című rész forgatókönyvét.  Végül nem csak Floppyra, de Spartanre is szükség volt tegnap a forgatáson. Kaptunk egy képet, amin Bo Sherman vezeti be Stormyt a stúdióba, aki Amy fekete csődörét alakítja már sok-sok éve.

Ezek voltak a legfontosabb eseményei az elmúlt két napnak, de ahogy azt már megszokhattátok, most is hoztam nektek friss képeket a galériába, és egy kulisszák mögötti videót is:

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok