Facebook page

 

 

 

Next on Hrtlnd11. évad

Megjelenés: 2017. ősz

CBC - Canada 7:00 pm

 

 

Previously on Hrtlnd

 

'Greater Expectations'

S10E18

Teljes epizód feliratosan: ITT!

 

 

Last few episode


 

 

Who is She?Amber Marshall 1988. június 2-án született Londonban, Ontárió államban, mely Kanada középső részén található. Kiskora óta lovak között nevelkedett és már nagyon korán lovagolni is tudott. Emellett a másik dolog, amit szintén legalább annyira szeret, mint a lovakat, az a színészet. Feltűnt számos sorozatban (pl: Doc), de az igazi és áttörő sikert a Heartland hozta meg számára, mely a kanadai Albertában játszódik. Amy Fleming szerepében egy olyan lányt testesít meg, aki elhunyt édesanyja tehetségét örökölve segít a problémás lovakon, emellett pedig nagyon érzelmes és bátor egyéniség. Shawn Turnerrel kötött házassága után pedig a sorozathoz hasonlóan egy albertai farmon élik életüket rengeteg állattal körülvéve. 

 

 

 

Appearances

 

The 95th Royal Agricultural Winter Fair 

2017. november 3-12.
Toronto, Canada

 

 

 

Chat

 
About my page

 

Szerkesztő: Eszti

Téma: Amber Marshall

Indulás: 2014. 12. 24.

Design by: Eszti

Segítségért köszönet: LindaDesign

Tárhely: SoSugary

Elérhetőség: e-mail

 

Figyelem! 

Az oldal nem áll kapcsolatban Amber Marshall-lal, sem családjával. Ez egy rajongói oldal, melynek célja, hogy tájékoztassa látogatóit Amber életéről friss információkkal, képekkel és videókkal. Az oldalon feltűntetett tartalmak többsége saját írás, fordítás és gyűjtés, ezért azok másolása, lopása és sajátként közzé tétele szigorúan Tilos!

© 2014-2016

 

 

Changes

   

  

    

  

  

  

  

Szabad helyek: 23/2

Jelentkezz a chatben!

 

 

 

CSS Codes

Home

2017.07.20. 19:00, Eszti

Már a nyár fele eltelt sajnos, és ahogy haladunk előre, egyre közelebb kerülünk a Heartland 11. évadának őszi premierjéhez. A héten véget ért a 3. blokk forgatása, így már a 4. blokkot forgatják még hozzá Chris Potter (Tim) vezetésével, aki a 7. és a 8. részt fogja rendezni. De előbb nézzük, hogy zárult az utolsó négy forgatási napja a 3. blokknak:

Július 14. - 12. nap

Pierre Tremblay vezetésével 11:00-kor kezdték a forgatást, aki 5 jelenetet rögzített a 6. epizódhoz. A nyári hónapokban, ahogy a napnyugta az este 10 órához közelít, a Heartland kültéri jelenetei sosem játszódnak éjszaka. Egy nagy kültéri jelenet befejezése után egy beltérivel folytatták a munkát. Adam és Jade is részt vett aznap a munkálatokban, mielőtt még néhány nagyobb jelenetet rögzítettek volna. Az egy hetes kihagyás után elég simán mentek a dolgok, és hamar eljött egy újabb hétvége a stáb és a színészek számára is.

Július 17. - 13. nap

Hétfőn 8:00-kor kezdték a forgatást Pierre Tremblay rendezővel, aki 4 beltéri és 1 kültéri jelenetet vett fel a 6. részből. Michelle Morgan is feltűnt bennük mint Lou, ráadásul egy kismadár csiripelte, hogy High Riverben forgattak hétfőn is és kedden is. A 6. epizódban: ki gondolta volna, hogy Adam és Wyatt sok mindenben hasonlít egymásban? Biztosan nem Georgie az. Gyorsan pörögtek az események aznap, és hamar elkészültek az utolsó felvételek is.

Július 18. - 14. nap

8 órai kezdettel Pierre Tremblay elkezdte a 6. epizód legelső jelenetét, majd Ken Filewych folytatta a napot 3 beltéri jelenettel az 5. epizódból. Ismét High Riverben folytak a munkálatok, és ebéd után el is készítették a nap utolsó jelenetét, de másnap már más helyre költözött a stáb.

Július 19. - 15. nap

Szokás szerint 8-kor vette kezdetét a 3. blokk utolsó forgatási napja, melyen két jelenetet vettek fel az 5. részből, és egyet a 6. epizódból.

A 3. blokk forgatását tehát sikeresen befejezték, és már tegnap elkezdték a 4. blokkot, ami szintén sok izgalmas és új dolgot tartogat majd számunkra. Hamarosan hozom a friss híreket, de addig is itt vannak a friss képek a galériában:

 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!